Sunday, September 21, 2014

Shake Herbalife Sebagai Makanan Harian

Shake Herbalife Sebagai Makanan Harian

Post yang lepas, saya ada menerangkan mengenai kepentingan makanan bernutrisi dalam badan dan kenapa kita mesti mengubah cara permakanan kita ke arah yang lebih baik bermula sekarang.
Kali ni saya akan beritahu anda satu cara untuk anda memastikan bagaimana anda akan dapat nutrisi yang secukupnya dalam permakanan anda iaitu dengan menjadikan Shake Herbalife sebagai makanan harian anda.

Produk Herbalife : Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder - Nutritious Shake


Formula 1 Shake Herbalife membekalkan protein, karbohidrat, lemak, vitamin dan mineral yang lengkap mengikut kadar yang diperlukan oleh tubuh badan kita. Secara ringkas, jika kita ambil F1 Shake ni, kita tak perlu lagi pening kepala untuk mencari makanan yang lain.
Kajian saintifik menunjukkan bahawa individu yang mengambil shake dua kali sehari dan satu hidangan sihat akan dapat menurunkan berat badan. Pengambilan shake pada waktu pagi sebagai sarapan pula akan dapat mengekalkan kesihatan individu tersebut.F1 Shake Herbalife akan menjadi meal replacement atau pengganti makanan harian anda. Mungkin selama ini anda tidak menyedari bahawa makanan yang anda ambil selama ini belum tentu cukup nutrien dan belum tentu menyihatkan. Sekarang, dengan menjadikan Shake Herbalife sebagai makanan harian anda, anda akan mampu mengawal kalori permakanan. Kita semua tahu bahawa untuk kurus, anda perlu mengawal pengambilan kalori dalam makanan anda bukan? Itu adlah asas! Jadi, Shake Herbalife sudah tentu mampu membantu anda menghilangkan berat badan anda dan seterusnya menjadikan anda lebih sihat.

Penggantian Shake Herbalife sebagai makanan harian anda sudah menjadikan tubuh badan anda lengkap menerima nutrien yang diperlukan setiap hari. Lihat sahaja berapa banyak nutrisi yang anda akan dapat dalam hanya segelas shake sahaja di bawah ni:


Antara kelebihan Shake Herbalife lagi adalah:

  • Rendah kalori!! Setiap hidangan hanya dalam 90-180 kalori sahaja.
  • Mempunyai 55 jenis nutrien dalam setiap hidangan. Mana anda nak cari hidangan yang mempunyai nutrien lengkap sebegini?
  • Kaya dengan fiber - baik untuk sistem pengahadaman dan pencernaan
  • Sedap dan mengenyangkan!! Anda juga anda merasa kenyang lebih lama.
Jangan risau. Herbalife telah menyediakan pelbagai jenis perisa yang menarik untuk anda pilih dan cara bancuhan shake amatlah mudah.


Jadi jika anda berminat untuk mengubah gaya permakanan anda ke arah yang lebih menyihatkan, anda boleh menghubungi saya sekarang. Ketahui dan rasai bagaimana permakanan seimbang dan sihat akan memberi kesan kepada hidup anda.

Saya bersedia menjadi coach kesihatan anda. Saya akan membantu anda dan memberi anda teknik yang terbaik untuk pengurusan kesihatan anda. Hubungi saya sekarang di 019-3939158.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...